Pori Cup 2024

Turnaus paketissa

Kiitos osallistumisesta Pori Cup 2024 -turnaukseen

Pori Cup 2024 juhlavuoden turnaus on nyt saatu pakettiin! Turnauksessa oli tänä vuonna joukkueita huimat 234, ja aiempiin vuosiin nähden teimme yhdessä hienon kasvun. Turnausta pelattiin kymmenellä eri kentällä neljän päivän ajan, ja kentillä vallitsi mahtava tunnelma. Sää suosi tämän vuoden turnausta, ja saimme nauttia aurinkoisista keleistä sekä lämmöstä.

Isot kiitokset jokaiselle osallistuneelle joukkueelle ja joukkueiden taustahenkilöille. Olette lämpimästi tervetulleita myös ensi vuonna Porin suurimpaan urheilutapahtumaan.

Kiitos Kuninkaanhaan koululle ja Porin lukiolle koulumajoitustiloista, Porin palveluliikelaitokselle, Cygnaeuksen ruokapalvelukeskukselle ja mahtavalle keittiöhenkilökunnalle maistuvista ruoista! Ruokailuajat olivat joustavia, ja muutama ruokatoimitus kentille järjestyi nopeallakin varoitusajalla.

Kiitos tuomareille, pelinohjaajille, yhteistyökumppaneille ja Porin maauimalalle.

Erityiskiitokset talkoohenkilökunnallemme: isolla Jazzin seurasydämellä saimme tämän jälleen kerran maaliin! Tämä ei olisi mahdollista ilman teitä. Aivan huikeita tekijöitä tänäkin vuonna ympäri kenttiä. KIITOS!