Mitä Porissa voi tehdä Pori Cupin aikana?

Tässä muutama vinkki joukkueille ja perheenjäsenille:​​​​​​​

Porin Maauimala. Kuva: Visit Pori / Toni Mailanen

Maauimala
Pori Cupin aikana joukkueilla on mahdollisuus käydä Porin maauimalassa edulliseen 1,50 euron hintaan. Joukkueet pääsevät sisään Pori Cup -ranneketta näyttämällä.
Pukukoppilokeroita varten tarvitsette euron kolikon.

Maauimalan osoite: Metsämiehenkatu 8, 28500 Pori.


Yyteri vetää hellepäivinä kiitettävästi kävijöitä. Kuva: Visit Pori / Anssi Koskinen

Yyterin hiekkarannat
Yyterin hiekkarannat tarjoavat upeat puitteet rentoutua kesäpäivänä pelien jälkeen. Hiekkarannoilta löytyy myös mahdollisuus pelata beachfutista ja rantalentopalloa. Rannalla on myös ravintola ja kioskeja, joista pääsee kesähelteellä ostamaan vaikka jäätelön.

Kuva: Visit Pori / Toni Mailanen

Miten pääsee Yyteriin?


Taavi-silta yhdistää keskustan ja Kirjurinluodon. Kirjurinluodosta päin otettu kuva. Kuva: Visit Pori / Anssi Koskinen

Kirjurinluoto

 • Pelle Hermannin puisto
  Pelle Hermannin leikkipuistossa on huikea määrä eri ikäisille soveltuvia leikkialueita, telineitä, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä. Leikkipuisto on täysin maksuton.

Pelle Hermannin merirosvolaiva. Kuva: Visit Pori / Anssi Koskinen

 • Liikennepuisto Vinkkari
  Liikennepuisto sijaitsee Pelle Hermannin puiston läheisyydessä. Polkuautoja ja polkupyöriä saa lainaksi puiston yhteydessä sijaitsevalta varikolta, eikä lainaaminen maksa mitään! Ajovuorot kestävät puoli tuntia ja vuorot vaihtuvat tasatunnein ja puolelta. Liikennepuisto on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille.
  Liikennepuisto on auki ti-pe klo 12-18, la klo 11-14 ja su klo 12-18.
 • Uimaranta
  Kirjurinluodossa on matala, hiekkapohjainen uimaranta. Uimarannan läheisyydessä on isot nurmialueet, joissa voi viettää piknikkiä, pelailla lentopalloa ja nauttia auringosta. Kirjurinluodossa on myös kioski ja ravintola.
 • Frisbeegolf rata
  Kirjuriluodon läheisyydessä on myös Frisbeegolf rata! Pormestarinpolku, 28100 Pori

Kirjurinluodon uimaranta. Aivan keskustan läheisyydessä. Kuva: Visit Pori / Anssi Koskinen


Footgolf
Porin Golfkerho Kalafornia, Kalaforniantie. Pori Cup rannekkeella 3€ hintaan pelioikeus yhdeksän reikäiselle Footgolf radalle! Tarkkuus ja pituuspotkuja luvassa!


Miesten Kakkosen B-lohkon ottelu:
Ottelu pelataan Porin Stadionilla. Pori Cup rannekkeella ilmainen sisäänpääsy. Matsia ennen turnausväelle oheistapahtumaa, tule tsekkaamaan!


Seikkailupuisto Huikee ja Trampolin Park
Yyterin läheisyydessä sijaitsee seikkailupuisto Huikee ja sen tarjoamat erilaiset seikkailu- ja liikuntamahdollisuudet. Pori Cup rannekkeella -10% alennusta! Suositellaan soittamista paikkaan etukäteen jos on ison ryhmän kanssa liikkeellä, jotta vältytään jonottamiselta ruuhka-aikana, varsinkin näin Pori Cupin alla.