Mitä Porissa voi tehdä PoriCupin aikana?

Tässä muutama vinkki niin pelaajille kuin perheenjäsenillekin:

Maauimala

Pori Cupin aikana joukkueilla on mahdollisuus käydä Porin maauimalassa edulliseen 1,50 euron hintaan. Joukkueet pääsevät sisään Pori Cup -ranneketta näyttämällä ja kertomalla oman joukkueen nimen.

Pukukoppilokeroita varten tarvitsette euron kolikon.

Maauimalan osoite: Metsämiehenkatu 8, 28500 Pori.


Seikkailupuisto Huikee, Yyteri

Seikkailupuisto Huikee tarjoaa Pori Cup -joukkueille seikkailut erikoishintaan.

Normaali seikkailulippu 20€
Yli 130cm pituiset seikkailijat (norm. 25€)

Lasten seikkailulippu 15€
110-130cm pituiset seikkailijat (norm. 20€)

Seikkailulla saa vapaasti kiertää ratoja 3 tunnin ajan.

Voit varata seikkailusi ennakkoon sähköpostilla info@seikkailupuistohuikee.fi
Tutustu saapumisohjeisiin sekä lisätietoihin: seikkailupuistohuikee.fi


Yyterin hiekkarannat

Yyterin hiekkarannat tarjoavat upeat puitteet rentoutua kesäpäivänä pelien jälkeen. Hiekkarannoilta löytyy myös mahdollisuus pelata beachfutista ja rantalentopalloa. Rannalla on myös ravintola ja kioski, josta pääsee kesähelteellä ostamaan vaikka jäätelön.

Miten pääsee Yyteriin?

Porissa järjestetään tämän kesän Asuntomessut pe 6.7. – 5.8.2018. Asuntomessujen ajan, eli myös Pori Cupin ajan, Porin Linjojen normaali suora linja Yyteriin Porin kauppatorilta (arkisin linja 34 ja viikonloppuisin linja 36) on maksuton messuvieraille. Asuntomessut tarjoavat ilmaiset matkat myös Pori Cupin pelaajille ja toimihenkilöille. Matkan saa maksutta näyttämällä bussissa kuskille Pori Cup -ranneketta.

Yyterin linjan aikataulut löydät helposti osoitteesta porinlinjat.fi.


Kirjurinluoto

  • Pelle Hermannin puisto

Pelle Hermannin leikkipuistossa on huikea määrä eri ikäisille soveltuvia leikkialueita, telineitä, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä. Leikkipuisto on täysin maksuton.

  • Liikennepuisto Vinkkari

Liikennepuisto sijaitsee Pelle Hermannin puiston läheisyydessä. Polkuautoja ja polkupyöriä saa lainaksi puiston yhteydessä sijaitsevalta varikolta, eikä lainaaminen maksa mitään! Ajovuorot kestävät puoli tuntia ja vuorot vaihtuvat tasatunnein ja puolelta. Liikennepuisto on tarkoitettu 4-10 vuotiaille lapsille.
Liikennepuisto on auki ti-pe klo 12-18, la klo 11-14 ja su klo 12-18.

  • Uimaranta

Kirjurinluodossa on matala, hiekkapohjainen uimaranta. Uimarannan läheisyydessä on isot nurmialueet, joissa viettää piknikkiä, pelailla ja nauttia auringosta. Kirjurinluodossa on myös kioski ja ravintola.


FootGolf Kalaforniassa

Pori Cupin aikana Kalafornian golfkentällä (Kalaforniantie, Hanhiluoto 28100 Pori) on hieno mahdollisuus päästä pelaamaan Footgolfia. Pori Cup -ranneketta näyttämällä pelaamaan pääsee 3 euron hintaan.


Asuntomessujen bussien hyödyntäminen keskusta-alueella liikkumisessa

Asuntomessujen ajan messubussit kuljettavat messuväkeä maksutta Porissa. Reitit kulkevat keskustassa myös läheltä mm. majoituskouluja ja ruokalaa, ja vievät esimerkiksi Kirjurinluotoon ja Kauppakeskus Puuvillaan.

Tarkemman reittikuvauksen näät http://asuntomessut.fi/pori/messuinfo/messubussit/


Visit Pori -sovellus

Visit Pori -sovellus kannattaa ladata ainakin Porivierailun ajaksi, sillä sieltä löydät hyviä tarjouksia paikallisiin ravintoloihin ja liikkeisiin. Sovellus antaa myös hyviä vinkkejä mitä tehdä Porissa ja kertoo ajankohtaisimmat kuulumiset niin Asuntomessuilta kuin Porista.

Sovelluksen voit ladata Google Play -kaupasta ja App Storesta.