Pori Cup kuulumisia


​​​​​​​Pori Cup 2020 pelataan jälleen heinäkuun lopussa 23.7. - 26.7.2020. Nyt vallitseva erittäin poikkeuksellinen tilanne ei todennäköisesti vaikuta Pori Cupiin sen myöhäisen ajankohdan takia.Tiukkoja pelejä pelataan Porissa varmastikin myös tänä vuonna.


Pori Cup 2020 pelataan jälleen vasta heinäkuun lopussa, jolloin nyt vallitsevia rajoituksia on todennäköisesti jo purettu. Tilannetta seurataan totta kai jatkuvasti myös Pori Cupin osalta ja muutoksista tiedotetaan heti, kun asioita selviää.

Alkukauden turnauksia on peruttu jo ja tullaan vielä perumaan, mikä vaikuttaa tietysti loppukauden turnauksiin, joiden osalta kysyntä tulee kasvamaan. Kannattaa varmistaa siis paikkansa Pori Cupissa ajoissa. Kaikesta huolimatta, vaikka toiminta on nyt seuroissa keskeytetty, täytyy joukkueiden toimintaa suunnitella, jotta kaudesta tulee mahdollisimman normaali.


Peruuntuminen


Mikäli Pori Cup jouduttaisiin kuitenkin Korona -viruksen takia perumaan, ilmoitetaan tästä välittömästi ja palautetaan jo maksetut osallistumismaksut tietysti joukkueille.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.
​​​​​​​

Porissa tekemistä riittää pelien ohella.

2019 viilennyttiin mm. "allasbileissä".

Tsemppiä kaikille tähän vallitsevaan poikkeukselliseen tilanteeseen!

​​​​​​​- Pori Cup -organisaatio -